Munkavállalóknak

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amiben segítségére lehetünk:

A MIL-JOB Kft. egyedülálló szolgáltatást nyújt a hazai piacon. Minden jelöltünket személyre szabott tanácsokkal segítjük az álláskeresésben; legyen szó pályakezdőkről, vagy olyan állást keresőkről, akik korábbi munkakereséseik során nem jártak sikerrel.

Pályázóinkat az álláskeresési folyamat teljes egészében mind szakmailag, mind emberileg, lépésről-lépésre támogatjuk. Segítünk elkészíteni a mai trendeknek megfelelő, színvonalas, személyre szabott önéletrajzot.

Sokaknak okoz fejtörést a motivációs levél megírása. Naprakész szakértőink ebben is a rendelkezésére állnak. Bármilyen egyéb dokumentum elkészítéséről legyen is szó – maximálisan számíthat ránk!

Manapság számos munkakör igényel valamilyen nyelvtudást. Ennek szintjét minden esetben teszteljük. Megbízóinkkal való találkozás előtt pedig igyekszünk mindenkit hasznos információkkal ellátni az idegen nyelvű beszélgetés témaköreit illetően.

Az interjút követően további kapcsolatban maradunk Önnel, tájékoztatjuk a kiválasztás aktuális helyzetéről, illetve részletes visszajelzést adunk a beszélgetés sikerességéről. Az esetleges elutasítást is megindokoljuk, segítve ezzel a későbbi pályázások eredményességét.

A MIL-JOB Kft. karrier-tanácsadással támogatja mindazokat: akik munkahely választási dilemmával küzdenek, vagy munkahelyváltás előtt állnak, akiket új munkakörbe soroltak, és szeretnék megbeszélni kérdéseiket egy szakemberrel. Ez esetben is forduljon hozzánk bizalommal! Ezen szolgáltatásunkat azoknak is ajánljuk, akik önmaguk továbbképzését, fejlesztését tervezik, és szeretnék felmérni lehetőségeiket.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkező kollégáink átfogó képet adnak az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, az adott szakterületen elérhető bérekről és az elhelyezkedési lehetőségekről egyaránt. Amennyiben nem kifejezett munkahelyváltási szándékkal keres meg minket, csak szeretne tájékozódni, kicsit nézelődni a munkalehetőségek között – tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére, akár telefonon is.

A hozzánk beérkezett pályázati anyagokat minden esetben bizalmasan kezeljük, melyek megbízóink számára csak a pályázók beleegyezésével válik hozzáférhetővé.

Amennyiben hirdetéseink valamelyike felkeltette érdeklődését, kérjük, pályázati anyagát küldje el részünkre a leírásban szereplő elérhetőségek egyikére.